Returpolitik

Aflys ordreVi accepterer ordreannullering før produktet afsendes eller produceres. Hvis ordren annulleres, vil du få fuld tilbagebetaling. Vi kan ikke annullere ordren, hvis produktet allerede er afsendt.Returneringer (hvis relevant)Vi accepterer returnering af produkter. Kunder har ret til at ansøge om returnering inden for 14 dage efter modtagelsen af produktet.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Det skal også være i den originale emballage. For at fuldføre din returnering kræver vi en kvittering eller købsbevis. Send venligst ikke dit køb tilbage til producenten.

Kunder vil højst blive opkrævet én gang for forsendelsesomkostninger (dette inkluderer returnering); Der skal ikke opkræves noget genopfyldningsgebyr af forbrugerne for returnering af et produkt.

Refusioner (hvis relevant)Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail om modtagelse. Vi vil også give dig besked om godkendelse eller afvisning af din refusion. Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller oprindelige betalingsmetode inden for et vist antal dage.Forsinkede eller manglende refusioner (hvis relevant)Hvis du ikke har modtaget en refusion endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din refusion er officielt offentliggjort. Kontakt derefter din bank. Der er ofte en vis behandlingstid, før en refusion bogføres. Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion, bedes du kontakte os på service@wellgfbg.comKontakt venligst vores kundeservice på service@wellgfbg.com. for at få returadressen